Ploomi-martsipani tort

Krõbedal küpsisepõhjal on ploomitäidis ja martsipanikreem. Martsipani kreemi keskel on heleda biskviidi kiht. Maitsenüanssi lisab peal olev Cremosette kate. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud pronksipuru ja šokolaadist dekooriga.

Pagarini Valgešokolaadi-leedrikook

Valgešokolaadi-leedrikook

Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega

Küpsisetaigen šokolaaditükkidega

Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.

Küpsisetaigen karamellitükkidega

Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.

Küpsisetaigen juustuga

Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.

Vaarika-šokolaaditort

Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.

Pagarini vahukoore-maasikatort

Vahukoore-maasikatort

Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur.  Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.

Mango-vaarika tort

Mango-vaarika tort

Karamellibiskviit on kihistatud mango-vahukreemiga. Särtsu andmiseks on ühe kihi vahele lisatud terved vaarikad. Pealt on toode kaunistatud pehmest glasuurist triipude ja tumedast glasuurist dekooridega.Tordi
alumine külg on kaetud vahvlipuistega. Maius on lõigatud lõikudeks.

Mango-šokolaadikook

Toorjuustukreemi ja pralineega